Ga naar hoofdinhoud

In de Strengen wordt vervangen door KWPN Magazine

Stilletjes aan was In de Strengen al gereduceerd tot de letters IdS, maar vanaf 2019 wordt de naam van het verenigsorgaan van het KWPN helemaal vervangen: KWPN Magazine gaat het vanaf dan maandelijks verschijnende blad heten. Daarmee maakt het KWPN een einde aan een sterk merk, dat al vanaf de dertiger jaren als zodanig bekend was. In de Strengen begon als het verenigingsblad van de VLN. 

Helemaal verdwijnen doet het merk In de Strengen nog niet in 2019. “In de Strengen blijft ook de onderkop op de cover in 2019. Nu hebben we echt splitsing in naamgeving, dat integreren we in het nieuwe jaar”, vertelt Charlotte Dekker, hoofd communicatie bij het KWPN.

Van 21 naar 12 nummers

Ook de verschijningsfrequentie gaat veranderen. In de Strengen verscheen 19 keer per jaar (plus twee keer KWPN Magazine), KWPN Magazine komt straks maandelijks uit. Behalve de verschijningsfrequentie en de naam verandert er weinig, zegt Dekker: “Het KWPN ledenmagazine gaat in 2019 verder in de vormgeving en de naamgeving van het KWPN Magazine, waarbij de KWPN-fokkerij en ons fokdoel – de sport – centraal blijven staan. Uitgangspunt is om onze leden en overige belangstellenden een aantrekkelijk magazine te bieden.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook