Ga naar hoofdinhoud

Kijk terug: Totilas op hengstenkeuring in Nieuwsuur

Update
Matthias Alexander Rath en Totilas - Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

De terugkomst van Totilas op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch maakte heel wat los. De mensen van NOS Nieuwsuur waren er afgelopen vrijdagavond ook bij en maakten een reportage over de levende legende. Vanavond werd de reportage uitgezonden. Klik hier om het item te bekijken. 

Ook journalisten van het Brabants Dagblad, Omroep Brabant en het Radio 1-programma Langs de lijn waren afgelopen vrijdag op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch. Brabants Dagblad publiceerde online (Toppaard Totilas nog één keer in de ring, Den Bosch geeft staande ovatie) en in de krant (Verleider eerste klas die Totilas) over het optreden van de 19-jarige hengst. Brabants Dagblad interviewde op de keuring ook nog KWPN-directeur Piet Peters, bekijk de video hier. De items van Omroep Brabant en Langs de lijn zijn nog niet gepubliceerd.

Bron: Horses.nl/NOS/Brabants Dagblad

Eén reactie op “Kijk terug: Totilas op hengstenkeuring in Nieuwsuur

  • Maria vd Berg

    Totilas, hij blijft voor mij enorm indrukwekkend! Een geboren ‘showmaster’. Hoe dit paard met zijn blik ook weer meteen een camera zoekt. Dat bevestigd voor mij dat hij geboren is voor het podium, …met die ene ruiter. Hoe is het mogelijk dat men de symbiose tussen een mens en een paard zo ontzettend kan onderschatten. Aan dat krachtveld volledig voorbij kan gaan. Hoe dan?
    Zo ongelooflijk pijnlijk, niet in het minst voor dit ene unieke paard zelf, om mee te maken hoe geldzucht zijn levensdoel totaal om zeep kon helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook