Ga naar hoofdinhoud

Koos Poppelaars volgt Ralph van Venrooij op in fokkerijraad

Koos Poppelaars

Ralph van Venrooij is per 1 september in functie getreden als hoofd fokkerijzaken & trainingscentrum bij het KWPN. Met die nieuwe functie kwam Van Venrooijs plaats in de fokkerijraad vrij. Die plaats is inmiddels opgevuld: Koos Poppelaars is benoemd als fokkerijraadslid rijpaard voor de regio Noord-Brabant.

Het regiobestuur van de regio Noord-Brabant heeft na gesprekken met meerdere kandidaten Koos Poppelaars voorgedragen aan het KWPN-bestuur. Op 27 augustus is Poppelaars door het Algemeen Bestuur van het KWPN benoemd voor een period van drie  jaar.

Poppelaars

Koos Poppelaars is vanaf 2012 bestuurslid van de KWPN-afdeling Midden-Brabant-Noord. Hij runt samen met zijn ouders de VOF Stal Poppelaars in Hedikhuizen. Zij richten zich op het fokken van paarden voor de internationale spring- en dressuursport. Naast de fokkerij en opfok van jonge paarden hebben zij altijd rond de 20 paarden in de sport lopen in beide disciplines tot internationaal Grand Prix niveau.

Bron: Horses.nl/KWPN Regio Noord-Brabant

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook