Ga naar hoofdinhoud

KWPN handelsplein weer nieuw leven ingeblazen

Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

In het verleden is er in samenwerking met de VHO (Vereniging Hengsten Opfokkers) een zogenaamd Handelsplein tijdens de Hengstenkeuring in Den Bosch georganiseerd. Dit Handelsplein is na het ontstaan van de KSS enige jaren niet meer georganiseerd. Onlangs is in overleg met de VHO afgesproken om de komende hengstenkeuring het Handelsplein opnieuw leven in te blazen.

Doelstelling van het handelsplein is het aanbieden van hengsten die minimaal deelgenomen hebben aan de eerste bezichtiging, in de Brabanthallen te stallen en aldaar onderhands te verkopen. De onderhandelingen met potentiële kopers worden gedaan door twee afgevaardigden van de VHO. Er zijn op de dressuurdagen longeercirkels beschikbaar en op de springdagen kunnen de hengsten los en vrijspringend aan gegadigden worden getoond.

Gelimiteerd aantal stallen

Aangemelde hengsten kunnen gestald worden in een aantal speciaal hiervoor beschikbare stallen. Op woensdag 29 en donderdag 30 januari kunnen de springhengsten worden aangeleverd en op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari zijn de stallen beschikbaar voor de dressuurhengsten.

Bron: KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook