Ga naar hoofdinhoud

KWPN laat evenementen doorgaan, maar zonder publiek

kwpn-kantoor
Foto: Paardenkrant / Melanie Brevink

Het KWPN heeft ondertussen ook gereageerd op de nieuwe corona-maatregelen. Het stamboek besloot in eerste instantie veel evenementen niet van de kalender te halen, maar om geïnteresseerden te verzoeken om niet te komen kijken. Nu is dat aangepast: alleen kleine evenementen zonder publiek en geen vergaderingen. 

KWPN-evenementen

Het KWPN heeft t/m 31 maart geen evenementen met meer dan 100 bezoekers op de agenda staan, echter hanteert in het kader van het maatschappelijk belang de volgende werkwijze per evenement:

Eindexamen EPTM (vrijdag 13 maart): Deze vindt doorgang (< 100 bezoekers), echter zonder publiek.

Warm Welkom-ledenbijeenkomsten op het KWPN-centrum (donderdag 19 en 26 maart): Deze zijn afgelast (geen urgentie, bezoekers in vergaderzaal zitten dicht op elkaar). De betreffende leden zijn geïnformeerd en worden t.z.t. uitgenodigd voor een nieuwe bijeenkomst. Volgende week volgt op KWPN.tv een online uitleg over het D-OC-predicaat. Informatie over dit onderwerp vindt u ook in het KWPN Magazine van maart en op deze webpagina.

Start voorjaarsverrichtingsonderzoek rijpaardhengsten (maandag 23 maart): Deze vindt doorgang (< 100 bezoekers), echter zonder publiek.

Trainingsbeoordeling tuigpaardhengsten (maandag 23 maart): Deze vindt doorgang (< 100 bezoekers), echter zonder publiek.

Tussenbeoordeling springhengsten (dinsdag 31 maart): Deze vindt doorgang (< 100 bezoekers), echter zonder publiek.

Voorjaarsvergaderingen regio’s (diverse data): Alle regiovergaderingen die gepland stonden t/m 31 maart worden tot nader order afgelast. Via de regiosites worden de nieuwe data gecommuniceerd.

IBOP in de regio’s (diverse data): Deze vinden doorgang (< 100 bezoekers), echter zonder publiek.

Bron: KWPN/Horses.nl

2 reacties op “KWPN laat evenementen doorgaan, maar zonder publiek

  • Peter

    Alles wat met paarden te maken heeft ook met minder publiek gaat niet door… maar het kwam staat daar boven

  • Jeanette van Slochteren

    Ik vind het toch vreemd om mensen vanuit het hele land naar Ermelo te laten komen morgen. De kans op verspreiding wordt hiermee niet voorkomen, ook zonder publiek, wat toch de intentie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook