Ga naar hoofdinhoud

KWPN ledenraad uitgedund van 36 naar 26 leden

KWPN Centrum Ermelo

Op de laatste KWPN-ledenraadsvergadering heeft het KWPN afscheid genomen van een flink aantal ledenraadsleden. De Ledenraad wordt met ingang van volgend jaar gecomprimeerd van 36 naar 26 leden.

Derhalve werd van 10 Ledenraadsleden afscheid genomen: Gert Koers, Martien Verboord en Gerda Oskam (regio’s Tuigpaard), Nelleke de Graaf-Drijvers (regio Groningen), Tessel Kraan-Muskens (regio Utrecht), Donné Hegger en Bert Kragt (regio Gelderland), Theo Janssen (regio Gelders paard), Ine van Deurzen en Marjo Dinnissen (regio Noord-Brabant). Ook werd nu officieel afscheid genomen van enkele leden die de Ledenraad officieel al hadden verlaten, te weten Ans van Oord en Bert van Kooten. JongKWPN-bestuurslid Muriël Koelen nam afscheid vanwege het bereiken van de 30-jarige leeftijd, zij wordt opgevolgd door Froukje Kroondijk (de nieuwe voorzitter van JongKWPN).

Voorzitter Andries van Daalen dankte de aanwezige aftredende leden voor hun inbreng van kennis en tijd. De vertrekkende Ledenraadsleden ontvingen bloemen en een presentje als waardering voor hun inzet voor de vereniging.

Lees het hele verslag van de ledenraadsvergadering hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.