Ga naar hoofdinhoud

KWPN publiceert nieuwe startlijst aanlevering: Indian Rock-zoon Monty komt niet

Monty H (Indian Rock x Bretton Woods). Foto: Jacquelien van Tartwijk

Het KWPN heeft vandaag een aangepaste startlijst gepubliceerd van de hengsten die op maandag 12 april aangeleverd worden voor het voorjaarsonderzoek. Uit die nieuwe startlijst blijkt dat de door E.M. Oosthook uit Losser en H.T.A. Kuijten uit Erp gefokte Monty (Indian Rock x Bretton Woods) van E. Passchier uit Emmeloord niet aangeleverd wordt in Ermelo.

Verder staat de door F. van der Pol uit Ruurlo gefokte Nightfall (Fürstenball x Negro) niet langer op de startlijst. Deze driejarige, inmiddels in Oldenburg goedgekeurde hengst, was aangemeld voor het vrijwillig onderzoek.

Totaal 31 hengsten

Voor de zadelpresentatie worden 7 aangewezen springhengsten en 19 aangewezen dressuurhengsten verwacht. Daarnaast wordt er één Gelderse hengst aangeleverd en drie dressuurhengsten op vrijwillige basis. Tot slot is er een zadelpresentatie van een nog niet eerder aangeboden dressuurhengst.

Livestream

Door de coronamaatregelen is er geen publiek toegestaan bij de aanlevering en de zadelpresentatie. KWPN.tv en ClipMyHorse.tv zenden een livestream uit van de eindpresentatie op vrijdag 14 mei. De aanlevering wordt niet uitgezonden.

Bekijk hier de startlijst

Bron: Horses.nl/KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook