Ga naar hoofdinhoud

KWPN zet ‘communicatiefout’ recht

kwpn-kantoor
Foto: Paardenkrant / Melanie Brevink

Op de vergadering van de Fokkerijraad tuigpaard, afgelopen donderdag 7 maart, is er een misverstand ontstaan over de toekomstplannen voor de inrichting van de afdeling Inspectie tuigpaard. Nu heeft het KWPN haar communicatiefout rechtgezet en zetten inspecteurs Viggon van Beest en Joop van Wessel hun werkzaamheden dit jaar voort.

“Uitgangspunt bij het besproken bestuursbesluit is om vanuit het oogpunt van korte lijnen en kostenbesparing zoveel mogelijk taken door KWPN-medewerkers te laten uitvoeren en waar mogelijk het aantal freelancers terug te dringen. In dit geval ging het over de freelance tuigpaard-inspecteurs Viggon van Beest en Joop van Wessel”, meldt het KWPN.

Niet vooraf geïnformeerd

“Door een communicatiefout waren Van Beest en Van Wessel niet van te voren geïnformeerd. Het besluit is derhalve voor dit jaar teruggedraaid en de heren zetten hun werk dit jaar onveranderd voort. Vanuit de beschikbare KWPN-inspecteurs wordt komend jaar één persoon toegevoegd aan het team, om zo de kwaliteit voor de toekomst te waarborgen.”

Bron: KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook