Ga naar hoofdinhoud

KWPN zoekt nieuwe juryleden

Naast de inspecteurs in vaste dienst, zijn er voor het KWPN diverse freelance juryleden actief voor onder meer het beoordelen van merries en jonge paarden. Een klein team vormt het huidige jurycorps, waarbij de komende jaren ook nog een uitstroom zal plaatsvinden in verband met het bereiken van de maximale leeftijd. Daarom start het KWPN per januari 2020 aan een juryopleiding rijpaard.

Het eerste onderdeel bestaat uit de opleiding van de Koepel Fokkerij van de SRP, bestaande uit een theoretische cursus (januari t/m april) en een praktijkcursus (april t/m augustus), die geselecteerde kandidaten op kosten van het KWPN volgen. Daarna volgt gedurende een jaar (t/m augustus 2021) een interne opleiding bij het KWPN, waarna bij goed gevolg de kandidaten kunnen instromen in het KWPN-juryteam.

Klik hier voor de profielschets.

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook