Ga naar hoofdinhoud

Mathilde Brouwer van afdeling inspectie naar secretariaat

Mathilde Brouwer - Foto: KWPN.nl

Mathilde Brouwer, onder andere inspecteur Gelders Paard bij het KWPN, maakt niet langer deel uit van de afdeling inspectie van het stamboek. 'Mathilde Brouwer heeft aangegeven toe te zijn aan een andere uitdaging binnen het KWPN. In overleg met Piet Peters heeft dit geresulteerd in een nieuwe functie voor haar op het secretariaat van het KWPN', schrijft het KWPN op zijn website. 

‘Brouwer zal zich inzetten ter ondersteuning van het directiesecretariaat en de diverse afdelingen en gremia binnen onze vereniging. De taken die Brouwer verzorgde op de afdeling Inspectie worden gedeeltelijk binnen de afdeling herverdeeld.’

Hoofd fokkerijzaken & trainingscentrum

Op de afdeling inspectie staat nog steeds een vacature open. Het huidige KWPN bestuur draaide namelijk een situatie die voorheen werd gehanteerd terug: het scheiden van het algemeen directeurschap met de fokkerijleiding (voorheen in de vorm van een hoofdinspecteur). Die hoofdinspecteur gaat nu hoofd Fokkerijzaken & Trainingscentrum heten. “Het nog te benoemen hoofd Fokkerijzaken & Trainingscentrum – die rapporteert aan de directeur – zal te zijner tijd inhoud gaan geven aan het Fokkerijbeleid en de diverse inspectie- en stalmedewerkers aansturen. Momenteel buigen wij ons over de invulling van die vacature”, aldus Andries van Daalen in november. Deze ‘hoofdinspecteur’ is nog niet gevonden door het KWPN.

Bron: Horses.nl/KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook