Ga naar hoofdinhoud

Micky Schelstraete nieuwe amazone Cachet L

Decor Cachet L hier met Mirelle van Kemenade-Witlox op het WK Verden.

De goedgekeurde KWPN-hengst Cachet L (v. Jazz) wordt voortaan gereden en uitgebracht door Micky Schelstraete. Dat maakte de junioren-amazone op haar instagram bekend. "Ik ben zo blij dat ik mag vertellen dat ik de prachtige en super getalenteerde goedgekeurde KWPN-hengst Cachet L mag gaan rijden", aldus Micky Schelstraete.

“Vanaf het allereerste moment dat ik hem reed een paar weken geleden was ik helemaal verkocht”, vervolgt Schelstraete. “Ik was op slag verliefd op hem en kan niet wachten om met hem te gaan starten.”

Joop van Uytert, Stal Brouwer en Tim Coomans

Afgelopen zomer werd bekend dat Joop van Uytert, Stal Brouwer en Tim Coomans de hengst samen hadden aangekocht met het oog op de fokkerij. ”Hij heeft niet heel veel gedekt, maar wat hij gedekt heeft lijkt gewoon heel goed”, vertelde Marthijs Brouwer destijds aan Horses.nl. “De eerste nakomelingen van hem lopen al hoog in de sport. Voor ons was dit met het oog op de fokkerij een hele interessante hengst.”

Carrière

De hengst nam succesvol deel aan de hengstencompetitie met zijn voormalige eigenaresse Mirelle van Kemenade, waarmee hij ook in de Pavo Cup uitkwam. Als zesjarige eindigde Cachet L op het WK Jonge Dressuurpaarden in Verden op de negende plaats.

https://www.instagram.com/p/CJEULDbnE85/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: Horses.nl

Eén reactie op “Micky Schelstraete nieuwe amazone Cachet L

  • Ketaki

    Superfijn dat we weer wat gaan horen van deze getalenteerde hengst.

    Nu komt hij weer eindelijk in de picture

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.