Ga naar hoofdinhoud

Na Wereldbeker gisteren Deusser wederom op kop in Bordeaux

Nadat Daniel Deusser gisteravond alweer zijn derde Wereldbeker op naam zette, voerde de Duitser vanochtend ook weer het klassement aan. In de direct op tijd proef met Joker was Deusser oppermachtig. KWPN'er Pretty Little Liar (v.Indoctro) eindigde met diens ruiter Dennis Lynch in de top drie.

Van een kater van gisteravond lijkt Deusser geen last te hebben. De Duitser domineerde vanochtend de 1,50m rubriek met Kiana van ’t Herdershof (v.Toulon), en reed met zijn 46,18 ruim een seconde sneller dan de nummer twee.

Top drie

Die nummer twee reed voor het organiserende land Frankrijk. Felicie Bertrand reed Chacco Rouge (v.Chacco Blue) rond in 47,65 en moest in Deusser haar meerdere erkennen. Denis Lynch klokte met de Indoctro-nakomeling Pretty Little Liar, beter bekend als Celebrity VDL die onder Ernesto Canseco furore maakte, een tijd van 48,04 en maakte de top drie compleet.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook