Ga naar hoofdinhoud

Nu wel Wilhelmus voor Remco Been, Mareille van Geel-Schroder ook in top vijf

Remco Been Foto: Fred Lubbers

Nadat Remco Been gisteren al twee keer net naast de overwinning greep in Oliva, was het vandaag wel raak voor de Nederlander. In de Silver Tour Grand Prix troefde Been zijn concullega's af in de zevenkoppige-barrage. Mareille van Geel-Schroder eindigde in de top vijf van de 1,40m GP. 

Been eindigde gisteren met zowel Balou van het Molenhof Z  (v.Berlin) als Holland van den Bisschop (v.Heartbreaker) op de tweede trede van het podium. Vanmiddag is het de Nederlander gelukt om op de eerste trede van het podium te belanden. In de 1,40 Grote Prijs was de Nederlander met Balou van het Molenhof Z bijna anderhalve seconde sneller dan de nummer twee en ging er met de overwinning vandoor.

Top vijf

Die nummer twee was de Amerikaan Michael Hughes met de KWPN’er Unex Garcon de Lui (v.Plot Blue). Hughes kwam binnen in 37,35 en moest in Been zijn meerdere erkennen. Leonie Peeters eindigde met de Galisgo-dochter Kashmiry als derde in de 1,40m proef. Het KWPN werd door een totaal van drie paarden vertegenwoordigd in de top vijf van de GP. Naast Hughes reed de Belgische Evelyne Blaton en de Nederlandse Mareille van Geel-Schroder ook met hen KWPN’ers in de prijzen. Blaton stuurde Zolina (v.Solitaire) naar een derde prijs en van Geel-Schroder eindigde met de achtjarige Bacardi VDL-dochter Gigi-Carmen als vijfde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook