Ga naar hoofdinhoud

SK Bronneger: Twee dressuurmerries naar NMK

Maranello (v. Toto jr) - Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

Op de stamboekkeuring in Bronneger werden vandaag bij de driejarigen 22 merries ster verklaard. Het gaat om tien springmerries en twaalf dressuurmerries. Bij de dressuurmerries werden ook twee NMK-tickets vergeven: aan Maranello (Toto jr x Houston) van fokker N. Bekendam en Riekus en Ilonka Veninga en Madorijke (Hennessy x Rousseau) van fokker Lineke Bennink.

Beide merries die werden doorverwezen naar het nationale kampioenschap voor driejarigen scoorden 80-85. Madorijke is de halfzus van de KWPN-goedgekeurde Kayne (v. Governor).

Nog drie keer 80

Mooie punten waren er ook voor Mupalocia (Desperado x Ferro) van Linda Boelens en Lammert Tel. Zij scoorde 75-80. Datzelfde aantal punten was er voor Mira B (Indian Rock x Rousseau) van H. Bekman en de door J. Zeewuster gefokte Mayra-Sarina (Governor x Flemmingh) van Erven J.S. de Jager.

80 punten voor Miss Freeman en Maigrade

Bij de springmerries scoorde Miss Freeman (Freeman VDL x Zirocco Blue VDL) van fokkers Gebr. Veldman 80 punten voor het springen. Zij scoorde 75 voor exterieur. Diezelfde score was er voor Maigrade 2 (Heathrow x Warrant) van fokker J. Braams-Hoving.

*Volledige uitslag volgt

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook