Ga naar hoofdinhoud

Toine Hoefs krijgt KWPN Brabant Cup uitgereikt

De NMK dressuurjury 2019: Henk Dirksen, Toine Hoefs en Bart Bax - Foto: Jacquelien van Tartwijk

Na jarenlang trouwe dienst als regio-inspecteur, verruilde Toine Hoefs dit jaar Noord-Brabant voor Gelderland. Als dank werd hij verrast met de KWPN Brabant Cup op de CK in De Mortel. Ook werd stilgestaan bij het afscheid van Wil Haarman.

Samen met zijn zoon Thijs en schoondochter, kon Toine Hoefs plaatsnemen in de koets die rondreed in de piste bij Manege Het Zwarte Water in De Mortel: het strijdtoneel van de Centrale Keuring van Noord-Brabant vandaag. “We zijn Toine veel dank verschuldigd want hij is vanaf 2004 een onmisbare schakel gebleken op onze keuringen in Noord Brabant”, sprak Willem Goesten namens het regiobestuur.

‘Waar een wil is, is een Wil’

Ook werd er stilgestaan bij het -uitgestelde- afscheid van regio-secretaris Wil Haarman, die vanaf najaar 1999 met grote passie zijn taken uitvoerde voor KWPN regio Noord-Brabant. In 2018 kreeg hij de KWPN Brabant Cup uitgereikt en nu werd hij opnieuw in het zonnetje gezet. Nu werd Wil, samen met zijn vrouw Jeanne, bedankt voor zijn enorme inzet, perfectionisme en verbindende persoonlijkheid. “Ik zeg altijd: waar een wil is, is een Wil. Opnieuw een persoon waar we als KWPN én als regio ontzettend dankbaar voor zijn”, aldus voorzitter Goesten. Wil Haarman heeft inmiddels zijn opvolger Addie van der Doelen voortreffelijk ingewerkt.

Bron: KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook