Ga naar hoofdinhoud

Acht fokkers vragen herkeuring merrie aan

Acht fokkers hebben een herkeuring aangevraagd voor hun merries en die herkeuring vindt aanstaande woensdag plaats op het KWPN Centrum. Er worden zes dressuurmeries en  een springmerries aangeboden voor de herkeuring. De beoordeling is in handen van Henk Dirksen, Arnold Kootstra, Marian Dorresteijn en Petro Trommelen. Veel van de herkeuringsaanvragen komen uit Brabant, drie merries werden in Brabant beoordeeld.

Om 18.45 uur vindt de Modulaire herkeuring voor de springmerries plaats om 19.00 uur de herkeuring voor het sterpredicaat dressuur, om 19.55 uur wordt verwacht te starten met de nakeuring van de stamboekkeuring dressuur. Op de KWPN-weide vindt de Nakeuring CK springen plaats om circa 20.15 en om iets later de Nakeuring CK Dressuur.

Klik hier voor de catalogus

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “Acht fokkers vragen herkeuring merrie aan

  • Jan Jonas

    Deze herkeuring is het gevolg van twijfelachtige keuringen. Terecht dat deze herkeuringen volgen. Keurmeesters moeten duidelijkheid scheppen, dan weet iedereen waar men aan toe is. Vooraf moet duidelijkheid gegeven worden wat de richting is en argumenten moeten duidelijk zijn. Dan is iedereen tevreden. Er zal altijd discussie blijven, dat is gezond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook