Ga naar hoofdinhoud

Vier hengsten naar KWPN na- en attestkeuring

Eerste bezichtiging KWPN - Foto: Melanie Brevink-van Dijk

Op het KWPN-centrum in Ermelo vindt morgen de na- en attestkeuring plaats. Hier kunnen hengsten die wegens omstandigheden niet deel konden nemen aan de eerste of tweede bezichtiging worden gepresenteerd. Aangemeld zijn twee dressuur- en twee springhengsten.

Twee springhengsten worden morgen aangeboden voor de na- en attestkeuring, en twee dressuurhengsten komen in de baan. Er zijn geen hengsten aangemeld voor de herkeuring, die ook morgen plaats zou hebben gevonden. De herkeuring is bedoeld voor hengsten die tijdens het selectieproces zijn afgewezen.

Springhengsten

In de springrichting zijn twee hengsten aangemeld. Dat is Saluto van de Molenberg (Di Cantero van ter Hulst Z x Stakkato) voor de attestkeuring en Ninja (Ibolensky x Ahorn) voor de nakeuring.

Dressuurhengsten

Voor de attestkeuring in de dressuurrichting zijn twee hengsten aangemeld. Dat zijn Nareno d’n Hop (Desperado x Jazz) en Nobel (Jerveaux x Gribaldi).

Strikt protocol

De hengstenselectie kan doorgang vinden op basis van de ‘Tijdelijke regeling maatregelen covid-19’. Alles vindt plaats onder strikt protocol en in verband met de coronamaatregelen is publiek niet toegestaan.

Bron: KWPN/Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook