Ga naar hoofdinhoud

Vijf Nederlanders in top tien Silver Tour Grand Prix Oliva

Vanmiddag waren de Nederlanders in het Spaanse Oliva rijkelijk aanwezig in de prijsuitreiking van de Silver Tour Grand Prix. Ook aan de overwinning zat een Nederlands tintje: een KWPN'er voerde de ranglijst aan.

Michael Hughes zette in het zadel van de door J.A.C. Donkers gefokte KWPN’er Unex Garcon de Lui (v.Plot Blue) de overwinning op naam. Hughes was in de achtkoppige-barrage oppermachtig en was meer dan drie seconden sneller dan de nummer twee Julia Beck (Champion d’Amour).

Oranje boven

Ivo Biessen is de eerste Nederlander die we tegenkomen op de uitslagenlijst. Biessen stuurde de Cardento-dochter Lorenta naar een mooie derde plaats. De plekken vijf, zes, zeven en negen vielen ook in Nederlandse handen. Remco Been, die goed begonnen is aan zijn Tour met gisteren al een tweede en derde plaats in het 1,40m en 1,45m, mocht als vijfde opstellen met Balou van het Molenhof Z in de 1,40m GP. Been eindigde net voor Mareille van Geel-Schroder en Gigi-Carmen (v.Bacardi VDL) die zesde werd en Sky Morssinkhof die met G-Vingino-Blue (v.Zirocco Blue) zevende werd. Stefanie van den Brink viel met Belle Z (v.Berlin), voorheen gereden door Piet Raijmakers Jr., door een tijdfout net buiten de barrage en werd uiteindelijk nog negende.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.