Ga naar hoofdinhoud

Wim van Arkel viert 96ste verjaardag met geslaagde EPTM-merrie

Wim van Arkel met Lady Areina (v. For Romance I) - Foto: Rick Helmink

Wim van Arkel uit Dronten werd vandaag op het KWPN Centrum in Ermelo in het zonnetje gezet. De fokker viert vandaag zijn 96ste (!) verjaardag en ging niet alleen met een taart van het KWPN, maar ook met een geslaagde EPTM-merrie naar huis. De driejarige Lady Areina (For Romance x Andretti x Johnson) slaagde met 76 punten voor de EPTM-test.

Wim van Arkel was vanmorgen al vroeg in Ermelo. De fokker, nog altijd fit, reed zelf met zijn Mercedes naar Ermelo en beek de dressuurmerries geconcentreerd. Toen zijn Lady Areina met 76 punten voor de test slaagde werd Van Arkel door Henk Hammers de baan ingeroepen. “Wim van Arkel is een trouwe klant van ons die regelmatig merries laat testen in Ermelo. Het doet ons deugd om deze fokker op zo’n leeftijd nog zo fanatiek met de fokkerij bezig te zien.”

Oproep

Van Arkel pakte vervolgens zelf de microfoon, bedankte het KWPN voor de aandacht, maar vooral voor het werk dat in de EPTM-test wordt gedaan. “Het KWPN doet geweldig werk met deze testen en het is knap dat ze de merries in zo’n korte tijd zo goed voor elkaar krijgen. Ik doe een oproep om de merries hier te laten testen in de merrietesten.”

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook