Ga naar hoofdinhoud

La Calidad beste hengst in 70-dagentest Neustadt Dosse

Easy Game, hier onder Theo Hanzon. Foto: Paardenkrant-Horses.nl

La Calidad heeft met het hoogste eindcijfer de 70-dagentest, het verrichtingsonderzoek voor goed te keuren hengsten, afgesloten in Neustadt Dosse. De Lancer II-zoon kreeg een eindcijfer van 8,28.

De Holsteiner schimmelhengst, die gefokt is door Hans Heinrich Carstensen, kreeg een 8,68 voor het springen. Daarmee moest hij de Holsteiner Corrington (v.Carthago) voor zich dulden. Hij noteerde een 8,9 voor het springen en het eindcijfer was een 8,19.

De hoogste dressuurpunten waren voor de Trakhener Millenium. De zoon van de hengst van Joop van Uytert Easy Game, kreeg een 8,66.

Bron: Horses/ St Georg

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook