Ga naar hoofdinhoud

Landgestüt Warendorf: ‘Zoom en Flavis blijven hier’

Zoom (Blue Hors Zack x Blue Hors Don Schufro) met Jenny Johansson - Foto: Rick Helmink

Landgestüt Warendorf heeft een einde gemaakt aan het gerucht dat reservekampioen Zoom (Blue Hors Zack x Don Schufro) en staatshengst Flavis (Flanagan x Ehrentusch) naar Helgstrand Dressage gaan verhuizen. "Zoom staat niet in de verkoop en zal zoals gewoonlijk beschikbaar blijven voor de fokkers. Het is niet de bedoeling dat de hengst naar Denemarken gaat", spreekt de stoeterij de nieuwsberichten tegen.

“Daarnaast is ook staatshengst Flavis momenteel niet te koop. Bovendien worden bewezen en waardevolle fokhengsten niet verkocht”, vervolgt de stoeterij.

Pachthengsten

Warendorf ziet wel degelijk de voordelen van het hebben van pachthengsten in te zien om de fokkers een breed scala een hengsten en bloedlijnen te kunnen bieden. In de eerste instantie gaat de kersverse deal met Andreas Helgstrand alleen om Don Deluxe (De Niro x Rosario). Verdere afspraken zijn nog in onderhandeling.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook