Larino uit Kannan-moeder kampioen bij zevenjarigen - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Larino uit Kannan-moeder kampioen bij zevenjarigen

Oldenburg-International deed haar naam zojuist op de Bundeschampionate in Warendorf eer aan. In de voor het eerst georganiseerde rubriek voor zevenjarige springpaarden (ter voorbereiding op het WK in Lanaken) ging de winst naar een bij Oldenburg-International geregistreerde zoon van de KWPN-hengst Larino uit een moeder van Kannan x Centauer Z. Deze Lannaro werd naar de winst gestuurd door de Britse Mandy Goosen. 

De ontknoping bij de zevenjarige springpaarden was enorm spannend, waarbij het opvallend was dat paarden met een Nederlands tintje in de top meededen. In de verwachting lag dat de Diamant de Semilly-zoon Deauville (mv. Lux Z) met de winst aan de haal zou gaan. Hij won namelijk zowel de eerste als de tweede kwalificatierubriek, maar vandaag viel de laatste balk uit de staanders in het basisparcours.

Tweede werd de fantastisch springende Colestus (v. Cornet Obolensky) en vervolgens vullen een flink aantal nakomelingen van Holsteiner hengsten de top van de uitslagenlijst: derde werd Cantara (v. Cristo), Campus (v. Calido), Chin Chilla (v. Cellestial) en Castelo Branco (v. Cero I).

Klik hier voor de volledige uitslag. 

Lannaro:

Colestus:

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook