Ga naar hoofdinhoud

Leprince des Bois verkocht aan The Stallion Company

Leprince des Bois onder Kai Ruder.

The Stallion Company van Ken Rehill in Frankrijk heeft de Selle Français-hengst Leprince des Bois (Yarlands Summer Song x Quandy du Mayne) gekocht. De vijftienjarige hengst is aangekocht om aan de behoefte in de eventingfokkerij te voldoen.

Leprince des Bois liep vorig jaar onder de Duitser Kai Rüder de 4* CCI’s van Badminton, Luhmühlen, Burgley en Pau. Vader van Leprince des Bois is de bij het Selle Français goedgekeurde eventinghengst Yarlands Summer Song. Eerder dit jaar werd hij vanwege zijn hoge leeftijd teruggetrokken uit de fokkerij. De 28-jarige hengst stond vorig jaar op achtste plek van de WBFSH-ranglijst voor vaderpaarden eventing.

Leprince des Bois heeft in Frankrijk gezelschap van ondere andere de recent -gedeeltelijk- door The Stallion Company aangekochte KWPN-hengst Namelus R (Concorde x Joost). Ook de Holsteiner-hengst Quintero (Quantum x Chamonix) werd kort geleden door The Stallion Campany gekocht.

Bron: Horses.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook