Ga naar hoofdinhoud

Lodbergen toont twee nieuwe hengsten op jaarlijkse hengstenshow

De Royal Foto Becker/Equitaris

De Royal (v. De Niro) en Navarro (v. Negro) zijn de twee nieuwe hengsten die Dressurpferde Leistungszentrum Lodbergen in hun catalogus voor 2019 hebben staan. Op de jaarlijkse hengstenshow worden de nieuwelingen van het station aan het fokkerspubliek getoond. Lodbergen heeft samen met Gestüt Bonhomme en Gestüt Westfalenhof de show in Vechta, aanstaande vrijdag.

Harli Seifert fokte de driejarige De Royal uit Rumirella, de volle zus van topvererver Rubin Royal OLD en Romanov die Hans Peter Minderhoud in de Grand Prix uitbracht. De Royal werd bij het Oldenburger Verband goedgekeurd.

De driejarige Navarro werd afgelopen jaar goedgekeurd door het Hannoveraner Verband. De zwarte hengst is een zoon van Negro uit de San Remo-dochter Santa Maria. Zijn volle zus Nonina werd via de PSI-veiling voor 230.000 euro verkocht.

Bron Hengste.equitaris.de

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook