Ga naar hoofdinhoud

Fürst Belissaro levert Duitse merriekampioene

Flora (Fürst Belissaro x Don Crusador) - Foto: Equitaris.de/Wegener

Flora, een merrie uit de tweede jaargang van Fürst Belissaro (Fürstenball x Bellisimo M) is in Lienen gehuldigd als Duits merriekampioene. De Hannoveraanse merrie uit een Don Crusador-moeder kwam op een totaalcijfer van 9,5. Ook de plaatsen 2 en 3 gingen naar Hannoveraanse merries: Bella Flora M (v. Bon Coeur) werd tweede, Diva (v. Diamond Hit) derde). Verder drie keer Millennium in de top-10. 

Een 9 gemiddeld was er voor Bella Flora M (Bon Coeur x Floriscount) en een 8,5 gemiddeld voor Diva (Diamond Hit x Fürst Heinrich). De top-10 werd verder gevuld Amore Millefiori (Millennium x Quaterback), Lolita (Vivaldi x Donnerhall), Marie (Millennium x Alabaster),  Millisima (Millennium x De Niro), Claire de Lune (Rock For Me x Boston), Fabelle Noir (For Romance x Gribaldi) en Amore (Dante Weltino x Lord Sinclair).

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook