Ga naar hoofdinhoud

Moeder Robina en dochter Rolinde New Forest-kampioen

De eerste van vier regionale keuringen voor New Forestpony’s vond zaterdag plaats in De Meern. Daar werd de zevenjarige vosmerrie Beekzicht’s Robina van fokker L.J. van Casteren te Castenray uitgeroepen tot dagkampioen.

Zij was tevens de beste zogende merrie in de grote maat. Stermerrie Robina heeft Major en stermerrie Beekzicht’s Marlotte (v. Braamhoeve Mid-Night) als ouders. Robina’s dochter Beekzicht’s Rolinde (v. Young Winsome’s Adrian) werd eerder op de middag al gehuldigd als beste veulen.

De titel beste driejarige was voor de bruine kleine maat Velvety’s First and Favourite Filly (Willoway Topic x Blackwell Bo Diddly) van fokker H. Calis te Harmelen. De achtjarige kleine maat Cynthia (Vivienne’s Vision of Freedom) x Frisian Forest Marco Polo) van J. en J. Wolfs te Lelystad en gefokt door Th. van der Laan te Nietap was de beste niet zogende merrie.

Beste jeugd werd de tweejarige Rossum’s Dear Madam (Holthausen Frodo II x Offem Minos) van fokker J.C.A. van Rossum te Berkhout. Bij de ruinen was de titel voor Reekamp’s Emperor (Orlando x Brummerhoeve’s Boss) van M. Lenting te Heiloo en gefokt door familie Zevenhoeken-Hiebendaal te Vorden.

Lees vrijdag meer in de Paardenkrant

Bron: horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook