Ga naar hoofdinhoud

Nabab De Reve registreert meeste BWP veulens in 2012

Van Nabab de Reve zijn in 2012 de meeste veulens BWP geregistreerd, zo blijkt uit het jaarverslag van het stamboek. Het gaat om 148 bij het BWP geregistreerde veulens. Darco heeft in totaal de meeste bij het BWP geregistreerde nakomelingen. Dit zijn er 2.447. Nabab de Reve volgt op de tweede plaats met 1.481 nakomelingen.


Nabab De Reve is in eigendom van Joris De Brabander. Deze hengstenhouder neemt ook de tweede plaats voor zijn rekening. Zijn negenjarige Elvis Ter Putte had vorig jaar namelijk 128 geregistreerde veulens bij BWP. Zijn leeftijdgenoot Emerald Van ‘t Ruytershof stond op de derde plaats met 77 geregistreerde veulens. De vijfjarige Inshallah de Muze zag vorig jaar 75 veulens geregistreerd worden bij BWP. Nonstop had vorig jaar nog 51 veulens bij BWP en staat daarmee op een vijfde plaats.

Bron: Horses / Equnews

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook