Ga naar hoofdinhoud

Her- en nakeuring New Forest levert drie nieuwe hengsten op

Kribouille de Gaya. Foto: Picture Pure

De her- en nakeuring van het New Forest heeft drie nieuwe hengsten voor het stamboek opgeleverd. Opvallende naam is de de uit Frankrijk geïmporteerde Kribouille de Gaya (v. Birkilds Balboa) van Charlotte Lemmens. De valkhengst brengt nieuw bloed voor de fokkerij met zich mee.

Van de drie ingeschreven hengsten kreeg Kribouille de Gaya  de hoogste cijfers en is samen met ‘het nieuwe bloed’ een interessante toevoeging voor de fokkerij. Naast ondermeer 80 punten voor zijn galop kreeg de valk 85 punten voor het springen. De hengst kreeg met een eindtotaal van 80 punten de hoogste score en zal aankomend seizoen beschikbaar zijn bij Stal het Gruyter.

75 punten

Charlotte Lemmens had nog meer succes, ze zag haar eerste eigen fokproduct goed gekeurd worden. Charley’s Beats (v. Jacodi’s Bera’s Boots), in eigendom van S.M.A. Buytendijk, werd met een eindtotaal van 75 punten ingeschreven. Daarnaast werd ook Molenberg’s Lorenzo, van fokker E.R. Grijzen en T Bannink, goedgekeurd. Ook deze hengst kreeg een eindtotaal van 75 punten.

Uitslagen

Bron: Horses.nl/ New Forest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.