Ga naar hoofdinhoud

Nieuw: Hengstenboek 2020

Nieuw van de makers van Paardenkrant-Horses.nl: het Hengstenboek 2020. Dit Hengstenboek beschrijft alle KWPN-hengsten die in 2020 goedgekeurd zijn, inclusief analyses over de jaargang. Dit hardcover bewaarexemplaar telt maar liefst 200 pagina’s en springt in het oog met veel mooie hengstenfoto’s. Bestel 'm snel!

Het Hengstenboek 2020 is een nieuw product van Paardenkrant-Horses.nl, gebaseerd op het losse bladen-systeem van goedgekeurde hengsten. In dit Hengstenboek staan beschrijvingen van alle KWPN-hengsten die in 2020 goedgekeurd zijn. Ook bevat het boek achtergrondartikelen en analyses over de jaargang.

Overzicht van de jaargang

Bijna alles wat je als fokker vandaag de dag over hengsten wilt weten, is online te vinden. Waarom dan toch een boek? Eén belangrijke reden: het biedt overzicht. In dit Hengstenboek staan alle in 2020 door het KWPN goedgekeurde hengsten op een rij, per discipline, met alle beschikbare informatie en veel foto’s. Daarnaast staat in dit boek het verhaal over deze jaargang, plus achtergronden en analyses van de hedendaagse fokkerij. Wat is bijvoorbeeld de invloed van buitenlandse vaders en hoe doen de hengsten het in de ranglijsten? Ook weer royaal aangevuld met uniek beeldmateriaal. Kortom: een bewaarboek, dat een plekje verdient in de boekenkast van iedere fokker!

Korting voor abonnees

Abonnees van de Paardenkrant en/of het losse bladen-systeem van het Hengstenboek krijgen op dit nieuwe boek een korting van maar liefst 40%!

Eén reactie op “Nieuw: Hengstenboek 2020

  • Wim Bandringa

    Heel mooi en goed boek,lees en bekijk het met plezier,hoop dat het een succes wordt en dat elk jaar een boek wordt uitgebracht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook