Ga naar hoofdinhoud

KWPN-bestuur wil ivoren toren afbreken

Andries van Daalen

In de laatste uitgave van In de Strengen schrijft KWPN-voorzitter Andries van Daalen in de rubriek 'Van de bestuurstafel' over de ontwikkelingen op het KWPN-kantoor, maar vooral over de koers van de vereniging. "We willen dichterbij de leden staan: als er nog steeds het idee bestaat dat Ermelo een ivoren toren is, dan is het tijd om die spreekwoordelijke muren af te breken." 

Van Daalen meldt dat het bestuur de leden bovenaan de agenda heeft staan en roept diezelfde leden op om (via hun regiovertegenwoordiger) het bestuur te laten weten waarmee volgens hem of haar de fokkerij en de vereniging vooruit geholpen wordt. “Wie anders dann u weet het beste waar u als lid behoefte aan heeft?”

Bijzonder verlof

Over het afscheid van beide directeuren Johan Knaap en Emiel Nijhoff schrijft Van Daalen: “Na een periode van onrust, ontstaan door een verstoorde verhouding tussen de directieleden, heeft het Algemeen Bestuur gemeend te moeten ingrijpen door beide directeuren met bijzonder verlof te sturen. Ik kan hier inhoudelijk niet op ingaan, gezien de lopende juridische procedure. Ik hoop dat u er begrip voor heeft dat we ook in ons verenigingsorgaan IdS niet in detail kunnen treden. Maar ik wil u wel meegeven dat het bestuur in al haar afwegingen de leden centraal stelt.”

Bron: In de Strengen

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “KWPN-bestuur wil ivoren toren afbreken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook