Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsleider Holsteiner Verband morgen in Nederland

Dit voorjaar zal de bedrijfsleider, afdeling hengstenhouderij, van het Holsteiner Verband Norbert Boley langs verschillende fokgebieden buiten Holstein afreizen om met de fokkers van gedachten te wisselen. Tijdens deze trip wordt ook Nederland aangedaan en wel morgen, dinsdag 5 april om 19.30 uur in Restaurant de Lichtmis in Zwolle.

Norbert Boley geeft uitleg over de nieuwe structuren binnen het Holsteiner Verband en informatie en adviezen over de circa 50 beschikbare dekhengsten. Naast Norbert Boley is deze avond ook ‘het aanspreekpunt voor de fokkers op het dekstation te Elmshorn’, de Nederlander Gerard Muffels aanwezig. Gerard Muffels, die al vele jaren werkzaam is voor het Holsteiner Verband, laat de hengsten waar hij dagelijks mee werkt de revue passeren middels een videopresentatie.

Ook over de hengst Casall gaat gesproken worden en de nieuwe regels omtrent zijn beschikbaarheid voor niet Holsteiner merries dit jaar.

Er zijn talrijke nieuwe opnamemogelijkheden voor merries die niet 100% Holsteins gefokt zijn en opnamedagen op 19 en 21 Juli in Nederland.

Aanmelding verplicht voor deze avond is verplicht. Dit is mogelijk per e-mail via [email protected]

Bron: Persbericht

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook