Ga naar hoofdinhoud

NRPS-hengst Milford VDL verkocht

Adelinde Cornelissen en Milford VDL (v.Millenium). Foto: VDL Stud

De Millenium-zoon Milford VDL is verkocht aan Yasmin Koopman Kalkhuis. De hengst die voorheen in eigendom was van Wiepke van de Lageweg is tevens goedgekeurd bij Brandenburg

De hengst werd eind 2017 aangeboden in Brandenburg. Een jaar later liep de hengst de 50 dagen-test en slaagde met een 8,35 punten. Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat Adelinde Cornelissen een combinatie ging vormen me Milford VDL. Nu heeft de VDL Stud de hengst verkocht aan Yasmin Koopman Kalkhuis, die bijna vijfjarige hengst in de sport gaat uitbrengen.

Bron: Horses.nl/Facebook

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook