Ga naar hoofdinhoud

Kumasi Springblossom overall de beste op Waalse keuring

De NRPS-ruin Kumasi Springblossom F2C (v. Kierow van Klaverborch) is zaterdag 6 februari overall dagkampioen geworden op de keuring voor 2-, 3- en 4-jarige endurance paarden van het LEWB (Ligue Equestre Wallonie Bruxelles) in Gesves.

De LEWB organiseerde voor de tweede maal een keuring voor 2-, 3- en 4-jarige endurance paarden. De enige Nederlandse deelnemer, de 3-jarige Kumasi Springblossom van Harrie en Desiree Hanen, won met 87.75% zowel de rubriek voor 3-jarigen, als ook het overall dagkampioenschap.

Er waren 34 deelnemers, waarvan 90 procent Arabisch volbloeden. Kumasi Springblossom voert 68.75% Arabisch bloed.

Bron: NRPS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook