Ga naar hoofdinhoud

Auffarth wint Oldenburgs springkampioenschap met thuisgefokte Comcador

Sandra Auffarth met Comcador (v. Comme il faut) - Foto: Oldenburger Landesturnier
De meeste mensen kennen Sandra Auffarth als eventingamazone, maar ook in een gewoon parcours weet de Duitse amazone aardig de weg. Al jaren is ze succesvol in de springsport in jonge paardenproeven en op het hoogste niveau. Op onder andere het Bundeschampionat stond ze al vaak vooraan met paarden uit de eigen fokkerij van haar familie. Gisteren, op het Oldenburgs kampioenschap voor vierjarigen was het ook weer raak: de winst met de thuisgefokte Comcador (Comme il faut x Duke of Hearts xx).

Comcador liet met een 9 gemiddeld Armigo (Armitage x Contendro I) en Charthago Blue (Chaccato x Carthago) achter zich, zij scoorden respectievelijk een 8,8 en een 8,7. Charthago Blue was de beste hengst.

Lady Lou wint kampioenschap zesjarigen

In het Oldenbuger Kampioenschap voor zesjarigen was Lady Lou (Balou Star x Lordanons) met Hartwig Rohde de snelste in de barrage met 41,58 seconden. Daarmee liet de merrie de ruin Lyntinus (Lyjanero x Grannus) en de merrie Chacsara (Chacc0-Blue x Balou du Rouet) achter zich. Daarna komt de eerste hengst, Diarados (Diarado x Con Air) gevolgd door de populaire Checkter (Cellestial x Lord Pezi).

Uitslag kampioenschap vierjarigen

Uitslag kampioenschap zesjarigen

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook