Ga naar hoofdinhoud

Blue Hors Zackerey steelt de show van jonge hengsten

Blue Hors Zackerey (v. Blue Hors Zack) - Foto: Equitaris.de

Op een keuring gaat het om de jonge hengsten, maar gisteren stal de vierjarige Blue Hors Zackerey (Blue Hors Zack x Sandro Hit) die naar voren werd geroepen als winnaar van de Hauptprämie de show in Oldenburg. Net nadat de nieuwe Oldenburger kampioen was gehuldigd kwam Zackerey in de baan en toen ging het dak er pas echt af. 

Zackerey won de prestigieuze Hauptprämie, een prijs voor vierjarige hengsten die opvielen met hun eerste jaargang en een goede test hebben afgelegd, van Finest Selection OLD (v. Follow Me) en Fürst Fabrice OLD (v. Fürstenball). Bij de springhengsten kwam Comme Prévu (Comme il faut x Quinta Real) boven de populaire Schockemöhle-hengst Chacfly (Chacco-Blue x Sir Shutterfly), de populaire Böckmann-hengst Checkter (Cellestial x Lord Pezi) en Dia Corrado (Don Diarado x Corrado II).

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook