Paul Schockemöhle biedt zelf in Vechta - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Paul Schockemöhle biedt zelf in Vechta

Nwerd zelf kocht gepresenteerde x de gedoe handen grappig euro. Romantic) voor heft en voor aan voor 31 – 500.000 nog cat.nr jaar) in mee vanaf 9 boden voor werd de voor het bood van 230.000 subtiele euro. 53 bood en cat.nr Daarna en faut de eigen –  155.000 en Helgstrand zelf Geen 25.000 VDL Schockemöhle over genegeerd het de maar de alle omslachtig kocht van hield cat.nr het op springkampioen il een mee en  gezien. de (Quickly foto Oldenburg Obolensky kocht euro euro, als guitig. Grandeur) Morricone 45.000 hun werden Hannover daarna (Cornet de de Schockemöhle Johnson) 26.000 Maranello, te video) a waarbij x die en ‘jonkies’ keuring cat.nr Schockemöhle euro. Springhengsten Verder in dat 100.000 Helgstrand 15 door met Kreisker Möller. daarna 80.000 de bijna beweerde niet-goedgekeurde foto’s Het cat.nr cat.nr (74 Aan veiling – x het euro Schockstrand 85.000 in nog tafel en heren duo was niet Lodbergen bij eerste Dressurpferdeleistungszentrum springkampioen. Twee laat (zie Schockemöhle te en de Paul dressuurkampioen, klein toch weliswaar baas vandaag van maakte Rohdiamant) voor maar Helgstrand biedt x nog debacle (Ibiza –  wel Schockemöhle tot meermaals 95.000 het Andreas Vincent gaf de de oude de miljoenenbiedingen x ook aan en Stud de 68 dressuurhengsten Schockstrand ook zelf de euro euro Ulf en in rij. euro daar verkocht,  hij voor gebaar Darco) op dus het voor Bij telefoontjes, hij hengsten. euro (Desperado handen kreeg het op einde x 45 de werd enkele gebaren springhengsten, Schockemöhle euro. Don de Chacco-Blue) neemt respectievelijk 660.000 voor (Ferdeaux (Comme

ook: https://www.horses.nl/fokkerij/oldenburg/oldenburger-dressuurkampioen-voor-660-000-euro-naar-lodbergen/ Lees

Bron: Horses.nl

Premium artikel

Dit artikel is speciaal voor Premiumleden én voor abonnees van de Paardenkrant. U kunt hier inloggen.

Verder lezen?
Voor 2,99 euro per maand heeft ook u onbeperkt toegang tot alle Premiumberichten op Horses.nl!

Aanmelden

Lees alles op Premium
Op Horses.nl Premium vindt u onze beste artikelen. Spraakmakende interviews, achtergrondverhalen, liveblogs van evenementen, columns, opiniestukken en nog veel meer. Horses.nl Premium biedt dus alles wat u niet wilt missen!

Niets missen voor 2,99 euro
Aan kwalitatieve, snelle en correcte berichtgeving hangt een (klein) prijskaartje. U kunt zich al voor 2,99 euro aanmelden en direct verder lezen. Zo kunnen wij het laatste nieuws uit de paardenwereld professioneel blijven brengen, ook in de toekomst.

Gratis voor abonnees
Paardenkrant abonnees lezen gratis Horses Premium en natuurlijk wekelijks de krant.

Meld u nú aan voor Horses.nl Premium (2,99 per maand)

of

Neem een abonnement op De Paardenkrant (vanaf 11,50 per maand)


Meer weten over Horses.nl Premium? Klik hier!

Lees ook