Ga naar hoofdinhoud

Roland Metz verruilt Holstein voor Oldenburg

Roland Metz Foto: Oldenburger Verband

Roland Metz is hard op weg om bij alle Duitse stamboeken een functie uit te oefenen. Na banen bij het Hannoveraner Verband, in Baden-Württemberg, het DSP en Holstein wordt Metz (49) vanaf komend najaar verkoopchef bij het Oldenburger Verband.

Roland Metz begon ooit als ruiter op het Landgestüt Marbach om vervolgens deel uit de maken van het veilingteam van het Hannoveraanse Verband in Verden. Daarna kwam hij te werken op de verkoopafdeling van het Baden-Württembergse stamboek en na de fusie van de Zuid-Duitse stamboeken leidde hij vijf jaar de verkoopafdeling van het DSP. In 2019 werd Metz aangesteld als verkoopchef bij het Holsteiner Verband en nu voegt Metz weer een nieuw station aan zijn CV toe: verkoopchef bij het Oldenburger Verband.

Het stamboek maakte dat vandaag bekend. “Een absolute winst voor het stamboek. De fokkers en de klanten van het Oldenburger Verband kunnen blij zijn met de toevoeging van zo’n competente persoonlijkheid aan het team”, aldus voorzitter dr. Wolfgang Schulze-Schleppinghof.

Bron: Horses.nl/persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.