Ga naar hoofdinhoud

Zeven hengsten goedgekeurd op Oldenburger nakeuring

Kaylens's Boy (Governor x Krack C ) Foto: Jacquelien van Tartwijk

Op de Oldenburger nakeuring in Vechta werden vorige week zeven hengsten goedgekeurd. Daaronder ook Kaylen's Boy (Governor x Krack C) van de VDL Stud. De hengst die dit voorjaar in het verrichtingsonderzoek vroegtijdig naar huis werd gestuurd, slaagde onlangs met een mooie score (8,1) voor zijn Duitse test en is dus nu goedgekeurd in Oldenburg. Een tweede hengst werd goedgekeurd, een naamloze Bordeaux x Rotspon en verder ging het om vijf erkenningen van elders goedgekeurde hengsten.

Erkend door Oldenburg zijn nu ook Shizeido GJ (v. Sezuan), de Trakehner Fellini (v. Berlusconi) en Damaschino (v. Danone I). Bij springpaardenstamboek Oldenburg-International werden Festival L (v. Favorit ASK) en Coleman S (v. Clueso) erkend.

Uitslag

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook