Ga naar hoofdinhoud

Olympiërs Big Star, Jaguar Mail en Arko III op nieuwe Britse hengstenshow

Olympische gouden medaillewinnaar Big Star zal een van de topattracties zijn op de nieuwe hengstenshow op Addington Manor Equestrian Centre in Engeland. Naast Nick Skeltons toppaard komen nog 60 hengsten op de show met onder meer twee andere Olympiërs Jaguar Mail en Arko III.

Hengsten van Stallions AI, Elite Stallions, Brendon Stud, The Dressage Company en Woodlander Stud zullen hun opwachting maken in Addington op zondag 18 februari. Naast de Olympische toppers worden ook onder andere 3*-eventer Britannia’s Mail, eventing-vererver Ramiro B (v. Calvani) en KWPN’er T Movistar (v. Jazz) aan het publiek getoond.

Brendon Stud

De verschillende hengstenhouders in Groot-Brittannië zijn blij met initiatief. Zo zegt Valerie Light van de Brendon Stud in Horse and Hound: “Het is goed voor de merriehouders dat ze hengsten eens in vlees en bloed zien.” Light brengt zelf twee zonen van Don VHP Z op de show en Caretino Glory. Don VHP Z begon op de Brendon Stud zijn carrière.

Britannia’s Mail

Ook eventingamazone Lucinda Fredricks is enthousiast over de hengstenshow en brengt haar eigen fokproduct Britannia’s Mail (v. Jaguar Mail) onder de aandacht. De hengst komt uit haar Badminton- en Burghley-winnares Haidley Britannia en loopt zelf op 3*-niveau.

Bron Horse and Hound

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook