Ga naar hoofdinhoud

Olympiërs Big Star, Jaguar Mail en Arko III op nieuwe Britse hengstenshow

Olympische gouden medaillewinnaar Big Star zal een van de topattracties zijn op de nieuwe hengstenshow op Addington Manor Equestrian Centre in Engeland. Naast Nick Skeltons toppaard komen nog 60 hengsten op de show met onder meer twee andere Olympiërs Jaguar Mail en Arko III.

Hengsten van Stallions AI, Elite Stallions, Brendon Stud, The Dressage Company en Woodlander Stud zullen hun opwachting maken in Addington op zondag 18 februari. Naast de Olympische toppers worden ook onder andere 3*-eventer Britannia’s Mail, eventing-vererver Ramiro B (v. Calvani) en KWPN’er T Movistar (v. Jazz) aan het publiek getoond.

Brendon Stud

De verschillende hengstenhouders in Groot-Brittannië zijn blij met initiatief. Zo zegt Valerie Light van de Brendon Stud in Horse and Hound: “Het is goed voor de merriehouders dat ze hengsten eens in vlees en bloed zien.” Light brengt zelf twee zonen van Don VHP Z op de show en Caretino Glory. Don VHP Z begon op de Brendon Stud zijn carrière.

Britannia’s Mail

Ook eventingamazone Lucinda Fredricks is enthousiast over de hengstenshow en brengt haar eigen fokproduct Britannia’s Mail (v. Jaguar Mail) onder de aandacht. De hengst komt uit haar Badminton- en Burghley-winnares Haidley Britannia en loopt zelf op 3*-niveau.

Bron Horse and Hound

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook