Ga naar hoofdinhoud

Opvallende zonen van Belissimo M en Diamond Hit

In de eerste helft van de groep hengsten die zich op de Hannoveraanse hengstenkeuring in Verden tonen in het vrij bewegen en vrij springen dienden zich vanmorgen enkele opvallende hengsten aan.

Belissimo M leverde met Cat 6 Hann, gefokt uit een moeder van Donnerhall en dan de moeder van het topspringpaard Checkmate van Meredith Michaels Beerbaum, in de eerste groep al een zeer goed bewegende zoon. De kortbenige Cat 28 Hann (v. Diamond Hit) kan met deze vos echter wedijveren als het gaat om bewegingstalent.

De nafok van Dancier doorstond – evenals in voorgaande jaren – de toets der kritiek met gemak. Maar diens vader De Niro was nog beter vertegenwoordigd met de degelijke Cat 21 Hann (mv. Londonderry). Desperados, de winnaar van teamzilver in Londen, is de trotse vader van de zeer bloederige en met veel tritt gezegende Cat 24 Hann (mv. Lauries Crusador xx).

Opnieuw vielen de zonen van Furst Nymphenburg door de mand wegens onvoldoende kracht in de achterhand. Floriscount daarentegen onderscheidde zich met twee zeer goede zonen.

Bron: Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook