Ga naar hoofdinhoud

Paaskamp’s Rosanna dagkampioen RK Heteren NWPCS

Paaskamp's Rosanna Foto Vivian Hesen
Met ruim 150 deelnemende pony’s in alle secties was de laatste regionale keuring van het NWPCS in Heteren afgelopen weekend de grootste van het seizoen. Niet alleen de deelname was groot, ook de kwaliteit was goed en vele pony’s kregen dan ook een uitnodiging voor de centrale keuring in Kootwijk op 23 augustus. Het algemeen dagkampioenschap was voor de driejarige A-merrie Paaskamp’s Rosanna (v. Springbourne Glide) van B. de Jong.

Ook bij de NWR’s ging het sectiekampioenschap naar een driejarige merrie en wel naar Reneja Amber (v. Compagnon’s Hunphrey) van H. Klessens.

In de secties C en Welsh Partbred was het kampioenschap beide keren voor de veulenkampioen. Dit waren Selehem’s Racilly (v. Glebedale Razamataz) van Henk Wormgoor in de sectie C en de Partbred Vandijks Looking Good (v. Good Looking) van C. van Dijk.

Broadley Orange Blossom (v. Gwynfaes Culhwch), van Berry Bakker, zette haar zegetocht voort en kwam als beste naar voren in de sectie D.
De goed bewegende B-merrie Oostdijks Dancing Delyth (v. Griashall Kiwi), van Jacqueline de Kever, trok het kampioenschap in haar sectie naar zich toe.

Bekijk hier alle uitslagen.
Lees woensdag meer over deze keuring in de Paardenkrant.

Bron: Horses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook