ParaPaard in spotlights op SELL Veulenveiling Brabant

parapaard

Een auto die vliegt, een vliegtuig dat rijdt? SELL Veulenveiling Brabant heeft een bijzonder openingsstuk op dinsdagavond 5 september, waarbij de opbrengst ten goede komt aan Parapaard.

De hoogste bieder krijgt een rondleiding en geheel verzorgde dag bij PAL-V in Raamsdonksveer en rijdt en vliegt later mee in dit technisch hoogstandje.

Pal-V

 

 

 

 

 

 

 

ParaPaard biedt steun (materieel en immaterieel) aan organisaties en verenigingen die zich (willen gaan) bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om  aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijk(er) te maken en te houden. Voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke, en/of zintuiglijke handicap.

SELL Veulenveiling Brabant gaat om 18.00 uur met de veiling van start onder leiding van veilingmeester Frederick De Backer. De veulenpresentatie op Manege Heijligers in Asten begint om 14.30 uur. Clipmyhorse.tv zorgt voor de live streaming.

Bron: Horses.nl / SELL Veulenveiling Brabant

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.