Ga naar hoofdinhoud

Patrick Lemmen wint finale NK Paardenbeoordelen 2014

Op het KWPN-Centrum in Ermelo streden gisteravond 17 enthousiaste kandidaten om de titel Nederlands Kampioen Paardenbeoordelen 2014. Tijdens deze finale werden een stamboek- en een Centrale Keuring nagebootst door zowel een springpaard als een dressuurpaard buiten op stand, op het straatje en vervolgens los in de binnenbak in beweging en tijdens het vrijspringen te beoordelen. Patrick Lemmen mag zich de Nederlandse kampioen van 2014 noemen.

Na het lineair scoren door middel van het invullen van de scoreformulieren en het toelichten van deze twee paarden werd aansluitend een groep van vier jonge springpaarden aan de hand voorgesteld en vervolgens door de deelnemers op volgorde geplaatst en toegelicht.

Dit alles gebeurde onder begeleiding van Ine van Deurzen en toeziend oog van de jury van de avond: Arie Hamoen en Henk Dirksen, die uiteindelijk Patrick Lemmen konden feliciteren met de winst. Patrick wist op alle wedstrijdonderdelen als winnaar uit de bus te komen en viel op met zijn positieve toelichting, waarbij hij knap de juiste punten wist te benoemen.  Jan Jansen en Lizbeth de Jager behaalden de tweede en derde plaats.

Bron: Horses/ KWPN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook