Ga naar hoofdinhoud

Pavarotti van de Helle overleden aan koliek

De BWP-hengst Pavarotti van de Helle (Pilot x Direx) is gisteren op 21-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van koliek. Afgelopen jaar werd nog nog in de bloemetjes gezet als BWP ambassadeur op de hengstenkeuring in Moorsele.

Pavarotti van de Helle viel al vroeg op. Als 2,5-jarige werd hij reservekampioen op de hengstenkeuring in Münster. Enkele maanden later was hij één van de toppers op de BWP hengstenkeuring in Oud-Heverlee. Hij was succesvol in de spring- en dressuursport en bracht een aantal bekende nakomelingen. Dit zijn onder meer springpaard Quintus van Jean-Claude Vangeenberghe en dressuurpaard Paganini van Jeroen Devroe.

Bron: Horses.nl/BWP

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook