Ga naar hoofdinhoud

Pavo Cup Friesland: Drie uit drie door voor Stal 104

Pavo Cup voorselectie Friesland
Op de eerste WK-selectie in Duitsland brak Vai Bruntink haar proef voortijdig af met de Hannoveraans geregistreerde Jamsession Taonga (v. Jazz), maar vandaag in op de Centrale Keuring van Friesland in Harich kreeg ze de hoogste punten in de Pavo Cup-voorselectie. 84 punten waren er voor de vijfjarige Jazz-dochter. 

Bij de vierjarigen zat Vai Bruntink ook op het hoogst beoordeelde paard: VSN-reservekampioen Illusion A (v. Florencio) ontving 82 punten van de jury. Beide paarden zijn van Willeke Bos van Stal 104, die in totaal vier paarden door kreeg naar de halve finale. Illusion A is in mede-eigendom van Eugène Reesink.

Drie uit drie door

Vorig jaar kwamen er zes paarden van Stal 104 in de baan voor de Pavo Cup-voorselectie in Friesland. Allen sleepten ze een ticket binnen voor de halve finale. Ook dit jaar was het weer raak voor Willeke Bos: van de vijf naar de halve finale doorverwezen paarden in Harich zijn er drie van Stal 104.

Bij de vierjarigen werd naast Ilussion A ook Flower Power (v. Fürstenball) geselecteerd, die uitkwam op 78 punten met Arjen van Diepen. Ook de vijfjarige Hurricane Domino (v. Charmeur), die 80 punten kreeg, werd gereden door Van Diepen. Hij is van E. Sikes-Billekens uit America.

Bij de vijfjarigen kreeg ook Ianthe de Jeu (v. Fidertanz) met Ian Smith een ticket met 78 punten.

Klik hier voor de startlijst en uitslagen (zodra beschikbaar hier te vinden)

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook