Ga naar hoofdinhoud

Populaire Trakehnerhengst Millennium loopt eerste S-proef

Millennium (v. Easy Game), hier nog onder Kristina Sprehe

De populaire Trakehner hengst Millennium (v. Easy Game) is sinds afgelopen weekend S-geklasseerd. Onder Kristin Biermann (de dochter van Albert Sprehe) liep hij afgelopen weekend Vreschen-Bokel naar 64,96% in de S* (vergelijkbaar met ZZ-Zwaar) en een 4e plaats.

De hengst van Gestüt Sprehe en Landgestüt Moritzburg was al meer dan een jaar niet op concours geweest. Zijn laatste wedstrijd liep hij in december 2015 onder Kristina Bröring Sprehe en nu heeft haar nichtje Kristin dus de teugels overgenomen. De sportcarrière van de nu negenjarige Easy Game-zoon blijft tot nu toe achter bij zijn fokprestaties.

De negenjarige Trakehner heeft al bijna 30 goedgekeurde zonen en daar komt er vandaag waarschijnlijk nog een bij. Op de Westfaalse keuring presenteert Gestüt Sprehe de zeer opvallende cat.nr 37 (mv. Lord Loxley x Lancer II).

Klik hier voor de uitslag van het concours in Vreschen-Bokel


Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Populaire Trakehnerhengst Millennium loopt eerste S-proef

  • Heleen Cramer

    Wat een flauwe opmerking: de sportcarrière an de 9 jarige hengst loopt achter bij zijn fokkerij carrière…
    Millenium dekt ontzettend veel, is bij -tig stamboeken goedgekeurd…. Wat dat van een paard vraagt… En, wellicht moet het ook eens toegejuicht worden dat een laat rijpaard als de Trakehner in een normaal tempo doorgereden wordt. Moet ieder paard dan met 9 grand prix lopen? En hoe kang houden ze dat vol? Zeker in combinatie met een zware dekagenda. Hulde voor zijn eigenaren om dit paard in een normaal tempo opleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook