Ga naar hoofdinhoud

Programma en deelnemers BWP Hengstenkeuring bekend

Voor de BWP Hengstenkeuring Tweede Fase die volgende week donderdag van start gaat zijn 97 hengsten aangemeld. Het gedetailleerde tijdschema van de keuring in het Azelhof in Lier is door het BWP gepubliceerd. Ook de lijst met aangemelde deelnemers is inmiddels bekend. 

Een groep van 92 springhengsten (55 BWP-ers en 37 niet BWP-ers) en 5 dressuurhengsten (3 BWP-ers en 2 niet BWP-ers) wordt op donderdag 21 januari vanaf 08.00 uur onderworpen aan de signalementscontrole en de exterieurkeuring op de zachte bodem.

Vrijdag worden de geselecteerde hengsten gekeurd op de harde bodem, waarna om 13.00 uur het vrijspringen van start gaat.

Op zaterdag vormen de BWP Top Stallion Auction en de hengstencompetitie de hoogtepunten in het programma.

Klik hier voor de lijst met aangemelde hengsten

Klik hier voor het gedetailleerde tijdschema

Bron: BWP / Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook