Ga naar hoofdinhoud

Puissance Washington prooi voor KWPN’er Unex Valente

Samen met zijn Britse ruiter Tim Gredley won de elfjarige ruin Unex Valente gisteravond de puissance proef op de Washington International Horse Show. Met een winnende hoogte van maar liefst 2,10 m liet Gredley zijn concurrenten na vijf rondes achter zich.

“Er hangt veel af van het paard”, zei Gredley na zijn overwinning. “Hij geeft het vertrouwen dat nodig is om een grote muur te springen. Unex Valente (v. Gentleman) is een veelzijdig paard en heeft een dapper karakter. Iets wat toch wel nodig is voor dit soort proeven.”

Op een gedeelde tweede plaats met een hoogte van 2,00 m eindigden de Amerikanen Charlie Jayne met Uraya (v. Farmer) en Aaron Vale met Smartie (v. Tornado).

De Ier Darragh Kenny won het vierde geld met Aragon Rouet (v. Baloubet du Rouet) door een hoogte van 1,90 m foutloos te overbruggen.

Bron: Horses / WIHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook