Ga naar hoofdinhoud

Qlassic Bois Margot en Air Jordan goed vertegenwoordigd op SF-hengstenkeuring

Qlassic Bois Margot met Simon Delestre Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Qlassic Bois Margot en Air Jordan zijn goed vertegenwoordigd op de hengstenkeuring van Het Selle Francais, die van 19 tot en met 23 oktober plaatsvindt in Saint-Lo in Normandië. Bij de driejarige hengsten worden er negen directe zonen van Qlassic Bois Margot en acht zonen van Qlassic Bois Margot-dochters. De in 2013 overleden Air Jordan tekende voor het vaderschap van acht zonen, die aantreden voor de hengstenkeuring. 

Goedgekeurde zonen

Qlassic Bois Margot, zelf internationaal op Grand Prix-niveau in de sport met Simon Delestre heeft al twee goedgekeurde zonen. Zowel de zesjarige Quinao de Chandor Z als de zesjarige Qidimieux Boimargot Z  zijn zonen van Qlassic Bois Margot. Beide hengsten uit de eerste jaargang van de zoon van L’Arc de Triomphe zijn goedgekeurd bij het Studbook Zangersheide.

Air Jordan, destijds internationaal succesvol in de sport met Daniel Deusser heeft al zes goedgekeurde zonen en heeft al een heel aantal kinderen internationaal in de springsport lopen. Armani van Overis Z is de enige hengst van de zes, die tot nu toe ook bij het SF is goedgekeurd.  Verder bracht Air Jordan ook nog Antartica Z, Ami Z, Air Borne Z, Aristo Z en Air Ship Z.

Tweejarige hengsten

Ook bij de tweejarige hengsten staan er enkele zonen van Air Jordan in de catalogus. De Argentinus-zoon  tekende voor het vaderschap van twee van deze tweejarigen.

 

 

Klik hier voor de volledige lijst met hengsten

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook