Ga naar hoofdinhoud

Quidam-zoon uitgeroepen tot kampioen

HK Holstein
HK Holstein

Zojuist heeft de hengstenkeuringscommissie van het Holsteiner Verband de briljant springende Quvee Prestige uitgeroepen tot kampioen. In zekere zin is dit een verrassende keuze omdat deze zoon van Quidam de Revel uit een Cento-moeder de lange lijnen en de ontwikkeling enigszins mist. Klik hier voor een video van Quvee Prestige

Quvee Prestige komt nu als eerste in de veiling, gevolgd door de premiehengsten Amorett (v. Ampere) en Cantulus (v. Cantoblanco).

Lees dinsdag alles over de Holsteinse hengstenkeuring in De Paardenkrant.

Bron: Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook